Tuesday, December 2, 2008

Moji jadni pigmentici...

... su se osecali zapostavljeno, pa sam se danas nasminkala koristeci samo njih (tj par njih koje nisam koristila).
~Art Deco baza
~MAC Blonde's gold pigment u unutrasnji deo oka do polovine (i gore)
~MAC Vintage gold od polovine ka spoljasnjosti
~Mrvica MAC Forest green pigmenta u spoljasnjem cosku.
~MAC senka Crystal Avalanche ispod obrve
~MAC pigment Teal ispod donjih trepavica
~Urban Decay Covet 24/7 olovka u unutrasnjost oka.
~MAC Blacktrack fluidline
~Shiseido mascara base
~Cover Girl lash blast maskara.

Lepse je izgledalo uzivo, naravno. :)

Brdo slicica, kao i uvek. (klik klik za vece)




























Zelim nove slusalice za mp3 i slusanje muzike uopste... A ne znam ni sama kakve bi. :( Odo da jurcam nesto :D
Imam jos slicica lakova, toga uvek ima kod mene :)

Cmokici, kissici!

Saturday, November 15, 2008

Opet...

Lakici!!!

China Glaze Fairy Dust
Klik za vece slicice.















Zoya Yasmeen









Zoya Suvi








Noube 17









I ne secam se da li sam ovo vec imala ili ne.
China Glaze Pure elegance














OPI DS Reflection

















I na kraju poredjenje izmedju DS Extravagance (nova kolekcija) i Exclusive (stara) slicni su u boji, ali Exclusive ima shimmer koji se presijava poput duge, a shimmer u Extravagance je vise razbacan, poput neba posutog zvezdama :D

Edit- nadam se da je novi layout dobar :) i lepsi, naravno. I znam da su sada velike slike sjebane, ne mogu se dobro videti, a ja ne umem drugacije napraviti pa cu od sada stavljati thumbnails, tako je preglednije :)

L'Oreal Double Extend Beauty Tubes Technology

... fiju dugacko ime, zar ne? Nadamo se da ce nam dati isto tako dugacke trepavice!
Ukoliko zelite saznati, citajte dalje :)
Maskara izgleda ovako- Photobucket na jednoj strani je primer, na drugoj maskara. Standardno. Po cemu se onda ova maskara razlikuje? Naime, L'Oreal tvrdi da maskara stvori tube oko vasih trepavica, cineci ih x puta duzim (bacila sam kutiju pa ne mogu da tvrdim sta tacno kazu), bez clumping i rasipanja oko ociju.
Kazu nam da namazemo primer (koji, ako se ne varam, u sebi ima nesto sto je dobro za nase trepavice haha) i bez cekanja namazemo maskaru.
Sta mi se dopada ili ne dopada odmah na pocetku? Cim sam je pocela da mazem primetila sam da mi smeta sto je plasticni deo koji drzi cetkicu i spaja je sa drskom previse kratak pa mi je tesko lepo mazati trepavice. Jasno mi je da je tako kratka zbog dve strane i tog dizajna, ali su ipak mogli napraviti barem malo duzu drsku i to bi bilo mnogo bolje!
Idemo dalje... evo mojih trepavica golih, neuvijenih- veoma su ravne tj strce pravo. Pravicemo se da mi ne vidite nepocupane obrve. Ok? Ok.
Photobucket Photobucket Photobucket

Uvijene. Aparatic (obicni, metalni- Revlon srebrni su dobri, zlatni nisu ni za sta) za uvijanje trepavica je jedna od mojih omiljenih spravica. I jedna od stvarcica bez kojih ne bi mogla :P Dakle, par sekundi uvijanja napravi veliku razliku.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Dakle, idemo jos jednom- uvijanje daje divne rezultate! Pre/posle
Photobucket Photobucket Ova druga slicica nije bas jasna, ali vidi se razlika ipak :)

1 sloj primera & 1 sloj maskare.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Dakle, da- maskara je produzila trepavice. Dostigle su mi do obrva. Na fotkama ne izgledaju najlepse, uzivo su bolje. Kao sto vidite, nije im dala mnogo volumena, ali mi se cini da to nisu ni tvrdili... Mozda bi bile gusce da sam stavila vise, trebam esperimentisati. Sto se tice razmazivanja i padanja okolo, ispunili su obecanje. Ne desava se ni jedno ni drugo. Skidanje je takodje interesantno. Tecnost za skidanje bas i ne moze skinuti maskaru, ali obicna mlaka voda moze :) Kada sam je prvi put skidala uplasila sam se da su mi sve trepavice pootpadale haahha takav je bio osecaj kada su tube silazile sa trepavice i ostale na mojim prstima. Nemajte brige, nije mi otpala ni jedna. :D
Eh, kad bi izmislili ovako nesto ali da jos daje i dosta, dosta volumena ja bi umrla od srece.

Dakle... dajem 4 vilinske prasine od mogucih 5. Pola poena sam skinula zbog duzine plastike koja drzi cetkicu i pola za manjak volumena :(

Friday, November 14, 2008

Guess who's back... back again :D

Ok... dajem casnu pionirsku rec da cu redovno postovati bilo sta na ovom mom blogu... barem jednom sedmicno ako ne i vise! Samo se nadam da ce bar neko citati? Anyone? Anyone at all... :)

Razmisljam o cemu sada da baljezgam... pa evo da pocnem sa svojim danasnjim ulovom koji me mnogo oraspolozio. Vec mesecima ih pipkam kad god odem u prodavnicu i danas ih htela videti... nema ih nigde na stolu. Pomislila sam da su ih rasprodali i da je to znak da ne patim za njima vise (iako ih ima u jos barem 2 prodavnice haha) i okrenem se ja da pogledam jos jednom- one tako divne stoje a na djonu crvena nalepnica "50% OFF" poskocila sam od srece. Iskreno receno 10tak minuta sam birala izmedju 6.5 i 7 sto se velicine tice LOL ali me teta uverila da ce koza omeksati tokom nosenja. Sad su mi 100% knap (koristi li jos neko tu rec?) :)
Evo da pokazem nesto sem ociju, usana, lica i noktiju. Predstavljam vam svoje noge i dupe- ta-daaaaaaaaaa (zanemarite prljavo ogledalo i gadnu pozadinu hehe) Da, imam okruglu guzu, niska sam i hodam na rizik sto bi moj decko rekao. I ugojila sam se u poslednjih par meseci. :|
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Zar nisu diiiiiiivne? Meni jesuuuuuuuuu :D

Kad smo zapoceli o cipelama, da i nastavimo. Veceras sam gledala neke, i ne bi se bunila da pripadnu meni jednog lepog dana. Eh..
npr, ove lepotice-
Photobucket Photobucket

I ove... Photobucket
Photobucket
Ni ove nisu lose mada mi se prethodne vise dopadaju.
PhotobucketPhotobucket

I jedne od ovih sexy cica-
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Sto se kozmetike tice, zelim parfeme! I to JPG! :D Obozavam njegove parfeme (ok, jos ne znam sta osecam prema MaDame- ne znam da li mi se povraca od njega ili mi je lep)Ma makar da imam one mini bocice bila bi presretna, jer su mi pakovanja neverovatno privlacna :D Nekome su previse kicasta, meni totalno fora! Sto se samog mirisa tice predobri su... na Le Male svrsavam! hehehee.. predobar je miris. Decko ga koristi i uvek mi probudi leptirice :) Ok, mozda nije fer da sve leptirice pripisem parfemu ali nema veze :D Odlican je i Gaultier 2 tj squared koji je unisex. Kada sam decka nagovarala da ga sebi uzme rekla sam da je muski, nakon nekog vremena sam mu rekla da je i muski i zenski nadajuci se da ce mi ga dati hahahaha... taktika nije uspela!

Hmmm sta jos, sta jos :)
Da, nesto mnogo zanimljivo! Vec neko vreme razmisljam da uradim kao "makeup giveaway" neke vrste... :) Izvukla bi srecnu dobitnicu iz kape ako treba ili na randomizeru tako da SVI imaju jednaku sansu i da je potrebna samo sreca. Jedina caka bi verovatno bila da dam neki mini makeup zadatak, tako da bude koliko- toliko zanimljivo :) Da li bi bilo zainteresovanih? Ostavite svoje misljenje u komentaru, please :) Btw. ne mislim poslati stotine dolara vrednosti kozmetike, ali mislim da pokloncic svakako nece biti los :) Hej, sto je dzaba i bogu je drago. :) Tako da je to jedna opcija ukoliko zelite :)

Trenutno mazem noktice OPI "Parlez-vous OPI?" koji sam izabrala tako sto sam zatvorila oci i uhvatila bocicu laka hehe... Zanimljivo je sto sam pre neki dan videla neke slicice gde Victoria Beckham nosi taj lak (tj barem meni lici).Moze biti i "You don't know Jacques" iz iste (France) kolekcije, blic ume da izmeni boju samo tako. Ipak vise lici na ovaj drugi, kad malo bolje razmislim :P Ona je meni tako cool, bez obzira na tu konstantnu ozbiljnu facu (gledala sam njenu "dolazak u USA" emisiju i stvarno je zanimljiva i vesela), bez obzira na ogavne silikone, mrsavost i narandzastost :P Previse mi je simpa i ne mogu joj odoleti hehe a ni njenom muzu ne bi mogla, sve dok cuti. :)

Photobucket

Gledala sam intervju sa "trudnim muskarcem" kako ga svi zovu, koji se porodio pre nekoliko meseci i kaze da je opet trudan :)

Mislim da sam dovoljno udavila, to je to za sada... imam (ja mislim) neke slicice lakova da postavim, paaaaaaa rezenciju za maskaru iiiiiii mozda jos stosta. Pozdravljam vas puno, do narednog citanja! :)