Friday, November 14, 2008

Guess who's back... back again :D

Ok... dajem casnu pionirsku rec da cu redovno postovati bilo sta na ovom mom blogu... barem jednom sedmicno ako ne i vise! Samo se nadam da ce bar neko citati? Anyone? Anyone at all... :)

Razmisljam o cemu sada da baljezgam... pa evo da pocnem sa svojim danasnjim ulovom koji me mnogo oraspolozio. Vec mesecima ih pipkam kad god odem u prodavnicu i danas ih htela videti... nema ih nigde na stolu. Pomislila sam da su ih rasprodali i da je to znak da ne patim za njima vise (iako ih ima u jos barem 2 prodavnice haha) i okrenem se ja da pogledam jos jednom- one tako divne stoje a na djonu crvena nalepnica "50% OFF" poskocila sam od srece. Iskreno receno 10tak minuta sam birala izmedju 6.5 i 7 sto se velicine tice LOL ali me teta uverila da ce koza omeksati tokom nosenja. Sad su mi 100% knap (koristi li jos neko tu rec?) :)
Evo da pokazem nesto sem ociju, usana, lica i noktiju. Predstavljam vam svoje noge i dupe- ta-daaaaaaaaaa (zanemarite prljavo ogledalo i gadnu pozadinu hehe) Da, imam okruglu guzu, niska sam i hodam na rizik sto bi moj decko rekao. I ugojila sam se u poslednjih par meseci. :|
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Zar nisu diiiiiiivne? Meni jesuuuuuuuuu :D

Kad smo zapoceli o cipelama, da i nastavimo. Veceras sam gledala neke, i ne bi se bunila da pripadnu meni jednog lepog dana. Eh..
npr, ove lepotice-
Photobucket Photobucket

I ove... Photobucket
Photobucket
Ni ove nisu lose mada mi se prethodne vise dopadaju.
PhotobucketPhotobucket

I jedne od ovih sexy cica-
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Sto se kozmetike tice, zelim parfeme! I to JPG! :D Obozavam njegove parfeme (ok, jos ne znam sta osecam prema MaDame- ne znam da li mi se povraca od njega ili mi je lep)Ma makar da imam one mini bocice bila bi presretna, jer su mi pakovanja neverovatno privlacna :D Nekome su previse kicasta, meni totalno fora! Sto se samog mirisa tice predobri su... na Le Male svrsavam! hehehee.. predobar je miris. Decko ga koristi i uvek mi probudi leptirice :) Ok, mozda nije fer da sve leptirice pripisem parfemu ali nema veze :D Odlican je i Gaultier 2 tj squared koji je unisex. Kada sam decka nagovarala da ga sebi uzme rekla sam da je muski, nakon nekog vremena sam mu rekla da je i muski i zenski nadajuci se da ce mi ga dati hahahaha... taktika nije uspela!

Hmmm sta jos, sta jos :)
Da, nesto mnogo zanimljivo! Vec neko vreme razmisljam da uradim kao "makeup giveaway" neke vrste... :) Izvukla bi srecnu dobitnicu iz kape ako treba ili na randomizeru tako da SVI imaju jednaku sansu i da je potrebna samo sreca. Jedina caka bi verovatno bila da dam neki mini makeup zadatak, tako da bude koliko- toliko zanimljivo :) Da li bi bilo zainteresovanih? Ostavite svoje misljenje u komentaru, please :) Btw. ne mislim poslati stotine dolara vrednosti kozmetike, ali mislim da pokloncic svakako nece biti los :) Hej, sto je dzaba i bogu je drago. :) Tako da je to jedna opcija ukoliko zelite :)

Trenutno mazem noktice OPI "Parlez-vous OPI?" koji sam izabrala tako sto sam zatvorila oci i uhvatila bocicu laka hehe... Zanimljivo je sto sam pre neki dan videla neke slicice gde Victoria Beckham nosi taj lak (tj barem meni lici).Moze biti i "You don't know Jacques" iz iste (France) kolekcije, blic ume da izmeni boju samo tako. Ipak vise lici na ovaj drugi, kad malo bolje razmislim :P Ona je meni tako cool, bez obzira na tu konstantnu ozbiljnu facu (gledala sam njenu "dolazak u USA" emisiju i stvarno je zanimljiva i vesela), bez obzira na ogavne silikone, mrsavost i narandzastost :P Previse mi je simpa i ne mogu joj odoleti hehe a ni njenom muzu ne bi mogla, sve dok cuti. :)

Photobucket

Gledala sam intervju sa "trudnim muskarcem" kako ga svi zovu, koji se porodio pre nekoliko meseci i kaze da je opet trudan :)

Mislim da sam dovoljno udavila, to je to za sada... imam (ja mislim) neke slicice lakova da postavim, paaaaaaa rezenciju za maskaru iiiiiii mozda jos stosta. Pozdravljam vas puno, do narednog citanja! :)

11 comments:

Anonymous said...

Cipele su ti predivna ;cerek;

I ja čitam blog i stalno se nadam da ćeš imati koji novi post :))

Green-Eyed-Fairy said...

Hej leptiricu :) Hvala ti. Evo nadam se da cu pisati cesce pa doleti :D

Anonymous said...

I meni je VB zanimljiva, kad se zanemari anoreksicnost i slicno. Uvijek mi je zanimljivo vidjeti sta je obukla.

Ja osobno ne volim takve cipele, ali su mi traperice (kako vi to zovete? farmerice?) na slici odlicne! Koje su to? :D

Dee said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

lol, ovo sam ja već stavila komentar pa ga izbrisala jer želim da mi bude pod mojim korisničkim imenom, a ne znam to napravit. :D

uglavnom, napisah kako si sexy. ;cerek; ;D

Anonymous said...

o vidi, ipak sam uspila. :D

uglavnom, volim tvoj blog. ;cerek; ;D

Mirella said...

Vilo moja, cipele su ti predivne ! Pogotovo ove prve crne.

Green-Eyed-Fairy said...

MM- oo da, uvek (ok, ne uvek ali cesto) se super obuce.. pa i one sasave stvari mi na njoj dobro izgledaju :) Farmenrke su jaako udobne, rastegljive su samo tako ja ih imam dvoje (Dve razlicite velicine hhaha) a nisu neka posebna marka, iz prodavnice su u kojoj radim (Charlotte Russe) i kostaju manje od $30.

Deedeedee, ajoj hvala :* :P Hvala i za ono sexy a i za blog :D Sad cu i ja na tvoj da naskocim :)

Mirella, hvala puno :* Ujutru cu da ih pronosam napolje heheh!

Anonymous said...

:(( Hvala, odlicno ti stoje :cerek:

Anonymous said...

super su ti cipelice, zelim takve tamno braon :)

i dobra ti je guza :D

VB mi je ogavna :D

Green-Eyed-Fairy said...

Hvala Modest! :) Nemoj biti tuzna :))

Hehe Ela, znala sam da ces guzu prokomentarisati :P